8ми МАРТ - ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ВО Србија,Хрватска,Италија,Унгарија,Бугарија...

Сараево, Мостар-Термин 06 март,

2 ноќевање, Цена7130.оо денари

плаќање на 4 рати

 

Банско Хотел Орфеј-Термин: 06/07/08Март,

2 ноќевања/3 дена

 цена: 5580.оо денари

srb_zlatibor_zima2014.jpg

Златибор 2 ноќевања  06/07/08 март

цена 6100.оо денари

БУДИМПЕШТА-Термин: 05 Maрт,

4 дена/2 ноќевања во хотел ***

цена: 6990.оо денари

Сандански хотел Панорама 1 Ноќевање

Март Цена .оо денари

Нови Сад и БЕОГРАД 2 Нокевања  Март

Цена   ,оо денари

f19e74a3-2c73-4f0d-a24c-d2417789cd4c_Lin

© Copyright 2012 by DEMA Travel