top of page

ДЕМА Травел

 

           Туристичка агенција „ДЕМА Травел“ е основана во 2000 год. како приватно претпријатие и е една од водечките туристички агенции во Куманово. Во текот на изминатите години, успешно и квалитетно ги обезбедува сите потребни услуги од резличните сектори, како што се: Организирање на патувања, Хотелски резервации во Земјата и во Странство, Семинари, Организација и изведба на ученички екскурзии, резервации и продажба на авио билети, со сите авиокомпании. За нашиот квалитет и услуга зборуваат голем број на задоволни, долгогодишни клиенти, пријатели и партнери, кои сеуште се наши редовни корисници. Повелете во нашата Туристичка агенција и бидете дел од СЕМЕЈСТВОТО ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

 

 

 

 

 

f19e74a3-2c73-4f0d-a24c-d2417789cd4c_Lin
bottom of page